![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Öncelikle
S.Aleykûm Arkadaşlar ben bir vps almak istiyorum aldıgımda ise bir Pvp server[Knight Online] Kurmayı Planlıyorum Yanlız ilk defa vps alacagımdan dolayı bağzı şeyleri bilmiyorum ![]() Yardımcı olursanız sorularıma başlıyorum... 1.Hollanda Merkezli Sunucu'dan alırsam [Uzak masaüstünden bağlanıp girdigimde Uzak masaüstü Hollandacamı olacak ?] 2.Benim Serverimde 100+ [ 100 & ustu] user olması için hangi paketi tercih etmem gerekiyor. İşlemci Ram Sabit Disk Trafik Port Hızı Aylık Ücret TR-VPS #1 512 MB 20 GB 250 GB/ay 10 mbit paylaşımlı 19 $/ay TR-VPS #2 768 MB 40 GB 250 GB/ay 10 mbit paylaşımlı 27.5 $/ay TR-VPS #3 1024 MB 60 GB 250 GB/ay 10 mbit paylaşımlı 37 $/ay TR-VPS #4 1536 MB 80 GB 250 GB/ay 10 mbit paylaşımlı 55 $/ay TR-VPS #5 2048 MB 120 GB 250 GB/ay 10 mbit paylaşımlı 80 $/ay 3. Aldığım Gün içinde Vps'm teslim edilecek mi ? [Edilecekse Kaç Dk veya Saat içinde teslim edilir] 4.Hesabınıza Parayı Yolladıgımdan önce Veya sonra ne gibi bir işlem yapmam gerekiyor ?... Arkadaşlar Sorularım Basit olabilir ama ilk defa alıcağım için bunları sormak mecburiyetindeyim Yanıtlarınız için şimdiden teşekkur ederim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Merhaba,
Hollanda merkezli normal ve paylaşımlı sunucularda işletim sistemi standart olarak Ingilizce yüklenir. Eğer talep ederseniz farklı dil desteği ile de kurulum yapabiliriz. Aşağıdaki linkte Knight Online oyunu için hazırladığımız ve en verim alabileceğiniz VPS paketlerimiz bulunmaktadır. http://www.sunucu.com.tr/forum/showthread.php?t=323 VPS sunucular sipariş işleminin ardından 1-2 saat içerisinde teslim edilmektedir. Eğer mesai saatleri içerisinde işlemi gerçekleştirirseniz 30 dakika gibi bir sürede teslim alabilirsiniz. Aktivasyon için, sisteme üye olmanız, almak istediğiniz paketi sipariş etmeniz ve ödemeyi yaparak ödeme bildirim formumuzu doldurmanız yeterlidir.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|