![]() |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
şimdi ben use ekliyorum onlara ssh açıyorum bunda sorun yok ama ben ssh root sifremi bilmiyorum çünkü root diye user açmaya çalışıyorum izin vermiyor ama listede root diye user yok yani ssh root sifremi bilmiyorum nasıl ögrenebilirim sistemi giriş k.adı sifrem değil deniyorum olmuyor bu root sifresini nasıl bulurum yada tüm yetkilere sahip root kullanıcı adımı nasıl belirler şifre nasıl koyarım
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Administrator
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Member
|
Alıntı:
linux vps i aldığınız zaman size hesap bilgilerinizi mail olarak yolladılarmı yolladılar yolladıkları bilginin içinde ana kullanıcı adı : root şifresinide yazmışlardır putty programı ile telnete bağlanırken kullanıcı adına root yaz şifreyide mail ile sana yollamışlardır o şifreyi gir root a bağlan istediğini yap root a putty programıyla dosya yükleyemezsin SSH Secure File Transfer Client bu isimde bir program var bu programla root a dosyalar atabilirsin. root ta kullanıcı hesabı oluşturma komutuda şudur adduser kullanıcıadı |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Administrator
|
root şifrenizi sunucu hizmetini aldığınız firmadan alabilirsiniz. Eğer bizden aldıysanıuz, sunucu aktivasyon mailinin içinde root bilgileriniz bulunmaktadır.
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
VPS linux sunucuyu sizden aldım sifre talebinde tekrar bulunsak gönderirmisiniz maili silmiş dosyalamıstım format atınca silinmiş aktivasyon mailine tekrar göndermeniz mümkünmü ?
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|