![]() |
|
|
#21 |
|
Junior Member
|
Anlamadığım Bir Şey VAr
ssh dan dediklerinizi yaptık bunlaır peki ayrı bir ipyemi uyguluyoruz yoksa cs satısı yapacağımız sunucuyamı? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
|
selam kurulumu yaptim yalniz ara ara donmalar felan oluyor takilmalar yani ara sira bunlari nasil giderebilirim.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
|
Teşekkürler güzel bilgiler.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
|
ßirisi [/Bana DetayLı oLarak anLata Bilirmi m4a1.xqc@hotmail.com LüTfen
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
|
Yardım éDécek KArdeş WArya m4a1.xqc@hotmail.com a ekLEsin LütFen
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
|
Merhaba cs kurdum ama aşadaki hatalar çıktı
[ziya@server]$ ./hlds_run -game cstrike +ip 112.179.9.211 +sv_lan 1 -nomaster +maxplayers 16 +map de_dust & [1] 5499 [ziya@server]$ Auto detecting CPU Using Pentium II Optimised binary. Auto-restarting the server on crash Console initialized. scandir failed:/home/ziya/server1/./valve/SAVE scandir failed:/home/ziya/server1/./platform/SAVE Protocol version 48 Exe version 1.1.2.6/Stdio (cstrike) Exe build: 16:56:12 Mar 8 2010 (4883) STEAM Auth Server couldn't exec language.cfg Server IP address 112.179.9.211:27015 scandir failed:/home/ziya/server1/./valve/SAVE scandir failed:/home/ziya/server1/./platform/SAVE [S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway. Master server communication disabled. scandir failed:/home/ziya/server1/./valve/SAVE scandir failed:/home/ziya/server1/./platform/SAVE [S_API FAIL] SteamAPI_Init() failed; unable to update local steamclient. Continuing with current version anyway. Master server communication disabled. VAC secure mode disabled. Ama ps x yazdığımda cs kurulu olduğunu gösteriyor servere bağlandığımda ise This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client. Hata gösteriyor servere bağlanmıyor. üsteki hatayı araştırdım cs versiyon uymuyor yazmışlar ama ben cs 1.5 1.6 1.7 1.8 hepsinle denedim aynı hata çıkıyor lütfen yardım Konu clsx tarafından (04-05-2010 Saat 05:50 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
güzel bilgiler için teşekkurler ama windows kurulumunuda bizlerle paylaşırmısınız
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|