Site taşıma, Sunucu taşıma ve veri aktarımı

Günümüzde bir çok kullanıcı, çalıştıkları servis sağlayıcının farkında olmadan web hosting ya da sunucu kiralama hizmetini bir şekilde almış, memnun değil ve verilerin nasıl taşınacağı konusunda bilgisi olmadığı için, neredeyse servis veremez hale gelmiş sunucular üzerinde çalışmaya devam ediyor. Mailleri ulaşmıyor, web sayfaları günün bir kaç saati kapalı kalabiliyor, Google sıralamasında düşüyor ve en önemlisi verilerinin güvenliği hakkında hiç bir bilgisi ve hizmeti de yok. Bu durum bizim sıklıkla karşılaştığımız ve çözüme kavuşturarak müşterilerimizin memnuniyetini sağladığımız en önemli konu diyebiliriz. Aşağıda sıraladığımız şekilde bu servisi tüm müşterilerimiz ve tüm hizmetler için ücretsiz olarak sunuyoruz.

  • Farklı bir firmada sunucunuz var ve en hızlı sürede taşınıp aktif edilmesi mi gerekiyor ?
  • Datalarınızın boyutu çok büyük ve nasıl altından kalkarım diye mi düşünüyorsunuz ?
  • Çalıştığınız barındırma şirketinden memnun değil misiniz ?
  • Hizmet ya da teknik konularda sık sık problem mi yaşıyorsunuz ?
  • Problem esnasında karşınızda muhattap bulamıyor musunuz ?
  • Almış olduğunuz hizmetlere çok yüksek ücretler mi ödüyorsunuz ?
  • Endişelenmeyin, sunucu taşıma işleminin ne kadar zor ve zahmetli bir süreç olduğunu çok iyi biliyoruz ve bu konuda yılların verdiği tecrübe ile taşıma ve aktarım konusunda mümkün olan en kısa sürelerde işlem yaparak sisteminizi aktif ediyoruz.

Sunucunuzun mevcut çalıştığı veri merkezi üzerinden teslim alınması, SUNUCU.COM.TR veri merkezine aktarımı ve gerekli konfigurasyonların yapılarak sistemin çalışır hale gelmesi konusunda ücretsiz destek ve aktarım hizmeti sağlıyoruz.

Üstelik sunucu üzerinde çalışan tüm servislerin ip değişikliği ve diğer konfigurasyon işlemlerini de ücretsiz olarak tamamlayıp çalışır halde teslim ediyoruz. Size sadece alan adlarınızın dns ip adreslerini güncellemek kalıyor.

Site ve veri taşıma hakkında detaylı bilgi almak için 0850 750 0850 numaralı telefonumuzu arayabilir ya da aşağıdaki link üzerinden talebinizi bize iletebilirsiniz.

 Taşıma hizmeti almak istiyorum. 

Benzer Yazılar
Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.