Ücretsiz SSL Sertifikası – Let’s Encrypt

Hizmet alan tüm müşterilerimiz için, talep etmeleri halinde kullandıkları tüm domainlerde geçerli olmak üzere, ücretsiz ve ömür boyu ssl sertifikasına sahip olabilirler. Let’s Encrypt ile sağladığımız bu servis için, ömür boyu hiç bir ücret ödemezsiniz.

Eğer sunucunuzda birden fazla domain barındırıyorsanız, talep etmeniz halinde sunucunuzun kontrol paneline bir modül halinde Let’s Encrypt ssl modülünü ücretsiz kurabiliriz ve oluşturacağınız tüm domainler için kullanabilirsiniz.

Şu an tüm kontrol panelleriyle uyumlu olan bu sertifika için, eğer modül halinde sunucunuzda yüklü değilse bizimle iletişime geçebilir ve yüklenmesini talep edebilirsiniz.

Eğer web hosting müşterimizseniz ücretsiz ve ömür boyu geçerli ssl sertifikanızı kullanmaya başlamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Let’s Encrypt Nedir ?
Let’s Encrypt, kar amacı gütmeyen bir İnternet Güvenlik Araştırma Grubu (ISRG) tarafından sunulan ücretsiz, otomatik ve yetkili bir açık bir sertifikadır.

Let’s Encrypt hangi hizmetleri sunuyor?
Tüm dünyadaki insanlara ve kuruluşlara SSL / TLS sertifikaları edinmek, yenilemek ve yönetmelerine izin veriyor. Sertifikalar, güvenli HTTPS bağlantılarını etkinleştirmek için, web siteleri tarafından kullanılabilmektedir.

Neden ücretsiz ve hep ücretsiz kalacak mı ?
Let’s Encrypt kar amacı gütmeyen bir kuruluştur, misyonumuz HTTPS’in yaygınlaşmasını teşvik ederek daha güvenli ve gizlilik açısından saygıdeğer bir web oluşturmaktır. Hizmetlerimiz ücretsiz ve kullanımı kolaydır, böylece her web sitesi HTTPS ile çalışabilir.

Kimler destekliyor ?
Mozilla, Akamai, Google, Cisco, Facebook, Shopify gibi sponsorları bulunmaktadır. Detaylarını Let’s Encrypt/ web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Özel IP adresi gerekiyor mu ?
Let’s Encrypt için özel bir ip adresine ihtiyacınız yoktur, paylaşımlı olan IP adresiniz üzerinde istediğiniz kadar site barındırabilir ve hepsinde ücretsiz ssl çalıştırabilirsiniz.

Let’s Encrypt Güvenli mi ?
Şu an milyonlarca web sitesinde kullanılıyor, bankaların pos sistemleri için de geçerli olduğundan kullanmanız için hiç bir neden yok. Ayrıca arama motorlarında daha hızlı yükselmenizi sağlayacaktır. Let’s Encrypt’in güvenirlik durumunu da sponsorlarını inceleyerek teyit edebilirsiniz.

Ücretsiz SSL Sertifikası Almak İstiyorum 

Benzer Yazılar
Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmiştir.